Paul Constantinescu 12, Timișoara

0256 274 413

office@autoxpert.ro

Luni-Vineri: 08:00 – 17:00 | Sambata 09:00 - 13:00

Luni-Vineri: 08:00 – 17:00 | Sambata 09:00 - 13:00
Programare Telefonica 0256 274 413
Paul Constantinescu 12, Timișoara

Tinichigerie si vopsitorie

Remedierea tuturor daunelor de caroserie este sustinuta de AUTOXPERT printr-un program de decontare directa cu toti asiguratori de pe piata romaneasca, atat CASCO cat si RCA, fara implicarea dumneavoastra din punct de vedere financiar. In situatia neplacuta a unui accident auto, puteti apela cu incredere la serviciile de tinichigerie oferite de unitatea noastra de service.

Utilizand tehnologii moderne si performante, echipamente si materiale speciale, specialistii nostri executa rapid si eficient aceste lucrari, redand masinii dumneavoastra aspectul initial. Promptitudinea in executarea lucrarilor este un factor esential in colaborarea AUTOXPERT cu clientii, atat companii ce detin parcuri auto, cat si clientilor persoane fizice.

Atelierul de vopsitorie este dotat cu o cabina de vopsitorie ultramoderna si impreuna cu zona de pregatire, elimina praful si alti factori externi din procesul de vopsire asigurandu-se astfel o calitate superioara a tuturor lucrarilor. Tehnologia de vopsire pe baza de apa intruneste toate conditiile de mediu impuse de standardele.

Descriere detaliata

Smart inductor 5000 Classic este un sistem revoluţionar de încălzire cu inducţie folosit pentru a incalzi metal fără flacără ,inductiv. Recomandat pentru toate vehiculele suto şi utilitare.

Facilitează îndepărtarea şuruburilor blocate, piuliţe, buloane, lagare si alte piese auto. Aceasta facilitează, de asemenea, eliminarea parbrizelor lipite, piese din plastic.

Este recomandat in special pentru caroserii, garantat pentru a reduce timpul de reparaţie şi control maxim al căldurii în timpul funcţionării, complet automatizat (Power Smart) prin utilizarea unui sistem inovativ cu microprocesor controlat (AutoCheck).

Folosind regulile de inducţie electromagnetică, poate oferi o cantitate enormă de căldură la o anumită locaţie (Smart Protection), în doar câteva secunde. În acest fel, el nu dauneaza produselor din sticlă, pieselor din cauciuc, suprafetelor de plastic.

Pentru maxima opertivitate şi siguranţă, se începe în mod automat (activare inteligentă).

"C_6yj8st8iKwQ": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-10857518006/Ph3jCLaF8KMDELanorko"] } }