Paul Constantinescu 12, Timișoara

0256 274 413

office@autoxpert.ro

Luni-Vineri: 08:00 – 17:00 | Sambata 09:00 - 13:00

Luni-Vineri: 08:00 – 17:00 | Sambata 09:00 - 13:00
Programare Telefonica 0256 274 413
Paul Constantinescu 12, Timișoara

Centru de daune auto

EXPERTUL „TĂU” ÎN DAUNE AUTO

Ce îți oferim dacă apelezi la noi?

Consultanță permanentă

Este mai simplu să aveți aproape o echipă potrivită care să cunoască toate procedurile și să vă îndrume pas cu pas.

Soluționare rapidă

Nu trebuie să stați mult timp departe de mașina personală pentru că toate situațiile sunt soluționate rapid.

Mașină la schimb

Activitatea dumneavoastră din viața de zi cu zi nu va fi îngreunată de lipsa mașinii și vă veți bucura de aceeași flexibilitate.

Decontarea tuturor costurilor

Absolut toate costurile sunt decontate pentru a nu fi nevoit să plătiți nimic suplimentar pentru repararea mașinii.

Garanția calității

Aveți certitudinea că orice procedură este pusă în practică cu simț de răspundere și problema va fi remediată.

Mai simplu

Am simplificat toate procedurile, astfel încât să vă fie cât mai simplu să depășiți orice neplăcere cu care vă confruntați.

ASISTENȚĂ PAS CU PAS

În cadrul departamentului Daune Auto, o echipa dedicata de experți e pregatită pentru a vă susține în toate demersurile ce țin de recuperarea daunelor vehiculelor. Pentru fluiditatea procesului de soluționare, dar și pentru o gestionare corectă, contactează-ne, iar noi te vom consilia pas cu pas.

Te vom ajuta cu preluarea tuturor demersurilor de administrare și soluționare, de la deschiderea dosarului de daune până la lichidare, asigurând decontare directă pentru polițele CASCO și RCA cu orice societate de asigurare parteneră, inclusiv în cazul asigurărilor internaționale.

Mai jos, iți vom explica pas cu pas, care sunt etapele principale în tot procesul de recuperare a daunelor, dar și cum trebuie să procedezi atunci când te confrunți cu un eveniment neplăcut.

PASUL 1

Realizeaza poze de la locul incidentului/accidentului, atat cu autoturismele implicate, cat si cu imprejurimile. Totodata, este important sa memorezi numarul de inmatriculare al acestora si, daca este posibil, sa fotografiezi documentele conducatorilor auto care au fost angajati in problema.

In situatia in care sunt doar doua autovehicule implicate, se poate completa un amiabil concomitent cu schimbul de documente (carte de identitate, RCA, permis). In cazul in care vorbim de mai mult de doua autovehicule incluse in accident/incident, este necesara prezenta organelor de politie pentru intocmirea unui proces verbal.

Dupa ce ai obtinut procesul verbal din partea organelor de politie, vei putea sa beneficiezi in mod gratuit de consultanta expertilor AutoXpert, astfel incat recuperarea daunelor sa fie realizata la cele mai inalte standarde de calitate.

Daca conducatorii auto nu se inţeleg trebuie mers la Serviciul Constatări daune auto, din cadrul Poliţiei Rutiere, aflat pe raza producerii evenimentului , in maxim 24 ore (exceptie sambata şi duminica) cu documentele mentionate mai sus, pentru emiterea unui Proces Verbal de Contraventie si/sau Dovada de reparatie auto.

Vinovatul de producerea accidentului va scrie “De acord cu despăgubire RCA” si va semna. Prin aceasta fraza isi recunoaşte culpa si RCA-ul isi produce efectele.

PASUL 2

Imediat dupa primirea procesului verbal sau finalizarea completarii constatarii amiabile, urmatorul pas este sa contactezi un inspector Autoxpert sau asiguratorul. In cazul in care optezi sa iei legatura cu asiguratorul, trebuie mentionat ca programarea pentru constatare sa fie realizata la Autoxpert.

In ziua stabilita prin programare, prezinta-te la sediul nostru cu documentele si masina. Tine cont de faptul ca fiecare dosar necesita aproximativ 30 de minute de examinare, iar o dauna poate contine mai multe dosare si, implicit, timpul creste in functie de numarul lor.

Orice intrebare ai avea, nu ezita sa o adresezi consultantilor nostri.

PASUL 3

Dupa ce a fost realizata constatarea, vei fi redirectionat catre colegii de la receptie caroserie pentru ca acestia sa identifice necesarul de piese pentru efectuarea reparatiilor. In functie de asigurator, poti opta sau nu pentru masina la schimb pe toata perioda reparatiei.

Si, ca sa-ti vindem un pont, asigura-te ca programarea pentru masina de schimb este facuta in prealabil, cu aproximativ o saptamana inainte de intrarea in service a autoturismului si de efectuarea reparatiilor. Uneori, numarul mare de solicitari depaseste numarul de masini de schimb disponibile, astfel ca, o buna planificare te poate ajuta.

Suntem alaturi de tine si vrem sa ne asiguram ca ai o experienta placuta si in situatii putin placute, asa ca nu ezita sa ne adresezi intrebarile tale sau neclaritatile pe care le ai pentru ca tu si cei dragi tie sa treceti cu bine peste acest moment.

SFAT UTIL

Daca in momentul producerii accidentului, autorul devine agresiv, sunati la numarul unic de urgenta 112 si informaţi ca ati avut un accident rutier iar cel care a produs accidentul VI SE PARE ca este sub influenta bauturilor alcoolice sau sub influenta drogurilor , pentru ca prezinta un comporatment agresiv.

In această situaţie Poliţia este obligată sa trimita un echipaj la fata locului. Prin sintagma “MI SE PARE”, nu puteti fi tras la raspundere juridic, pentru ca ati chemat Poliţia, care are competenta generală in respectarea Ordinii şi Liniştii Publice.

Politia poate sa intocmeasca un Proces Verbal de Contraventie la fata locului, sau sa va trimita la cea mai apropiata sectie.

AVEȚI O ÎNTREBARE? SUNAȚI ACUM

0256 274 413

"C_6yj8st8iKwQ": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-10857518006/Ph3jCLaF8KMDELanorko"] } }